2019. július 19., péntek

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

A Plugable már vezetékes fejhallgatót is forgalmaz

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A leginkább elosztóiról és adaptereiről ismert vállalat hosszú évek után piacra dobott egy vezetékes sztereó headsetet.

Az idén 10. születésnapját ünneplő amerikai Plugable Technologies főleg a szinte mindenhez elérhető elosztóiról és adaptereiről ismert, ezeken felül Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló beviteli és hangeszközöket is forgalmaz. Palettájukon mostantól még egy termékkategória képviselteti magát, a Performance Onyx Headset személyében ugyanis bemutatkozott a gyártó első vezetékes fejhallgatója.


[+]

Az új modell egy egyszerű sztereó headset, amelynek over-ear kialakítású, memóriahabbal kitöltött műbőr borítású fülpárnái alatt 53 mm átmérőjű hangszórók teljesítenek szolgálatot 20 és 20 000 Hz hangtartományban, legfeljebb 101 dB hangerővel. Az eszköz 408 grammos tömegében jelentős szerepe van annak, hogy szálcsiszolt alumíniumból készült, illetve állítható fejpántra is futotta. A fejhallgató alapesetben egy 80 cm hosszú, harisnyázott kábelen, valamint a végén található 3,5 milliméteres jack csatlakozón keresztül kommunikál a hozzá csatlakoztatott hardverrel, amit a tartozékként a csomagban elrejtett 30 cm hosszú, hangerőszabályzóval is ellátott hosszabbítóval meg is toldhatunk. Kapunk még továbbá egy – legalábbis a termékoldal elmondása szerint – 250 cm hosszú Y elosztót, amennyiben szükségünk van a különálló be- és kimenetre. Gamer headset lévén a flexibilis, unidirektionális mikrofon sem maradhatott le róla, ezt használaton kívül a fejhallgató belsejébe tolhatjuk.


[+]

A Plugable Performance Onyx Headset már megvásárolható például az Amazon webáruházból, virtuális árcéduláján pedig a 45 dolláros összeg szerepel.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.