Pioneer P2-K: Kompakt otthoni hangrendszer

Hirdetés

A Pioneer európai központja hivatalosan is bejelentette, hogy a cég termékpalettája szeptemberben egy új, több komponensből álló, kompakt hangrendszerrel gyarapszik egyelőre még ismeretlen áron. A P2-K úgy fest, mint egy hagyományos mikrotorony, de azokkal ellentétben két, egyébként korábban már bevált egységből, egy SX-P01 sztereó erősítőből, illetve egy az N-P01 hálózati lejátszóból áll.

Pioneer P2-K
Pioneer P2-K [+] 

A kétszer 75 wattos maximális kimeneti teljesítménnyel kecsegtető készülék beépített optikai meghajtót nem tartalmaz, azaz CD vagy DVD lemezek lejátszására nem alkalmas. Alapkiszerelésben AM/FM tunert használ, de opcionálisan kérhető, hogy szereljék fel a digitális rádióadások vételére alkalmas DAB+ tunerrel is. Rendelkezik Wi-Fi modullal, aminek köszönhetően az otthoni hálózathoz csatlakoztatható, így képes más hálózati eszközökön található állományok megszólaltatására. Emellett egyes internetes alkalmazások, így például a webrádiókat tömörítő vTuner közvetlen elérése is lehetséges.

A termék támogatja az Apple AirPlay és a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli technológiák használatát, a beépített médialejátszójára pedig az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközökről is eljuttathatóak a fájlok. Ezek pedig a szokásos MP3 és a WMA mellett lehetnek WAV, AAC, FLAC és DSD (2.8 MHz) formátumúak is akár, azaz a komolyabb minőséget kínáló hangfájlokkal is boldogul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés