Neten gyűjt pénzt a Pioneer az új partihangfalára

Eddig nem tolonganak a népek, hogy legyen egy villogó, Bluetooth támogatású dobozuk...

Az Onkyo csoporthoz tartozó Pioneer AV részlege bejelentette, hogy ha minden jól megy, akkor a jövőben színre lépnek egy új partihangfallal. Ezt most szó szerint kell érteni, ugyanis az eszköz elkészítéséhez és piacra dobásához az interneten keresztül keresnek támogatókat egy közösségi finanszírozású kampány keretein belül. Egyre többen választják ezt az utat, amellyel a támogatás mellett azt is felmérhetik, hogy egyáltalán van-e igény az adott termékre, illetve csaphatnak neki egy kis extra promóciót.


[+]

Nos, a jelek szerint a nagy tömegek egyelőre nincsenek elájulva a Pioneer új modelljétől. Egyelőre mindössze nagyjából 50 ember lát fantáziát a Club5 fantázianevű termékben, így a kitűzött cél elérése még messze van.

A paramétereket tekintve az 59,2 centiméter magas, 28,1 centiméter széles és 26,2 centiméter mély masina tömege 12,5 kilogramm. Rendelkezik 3,5 mm-es analóg hangbemenettel és a különféle tartalmak vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá a Bluetooth technológia támogatása révén. A tervezők a szerkezetet két darab 50 mm-es hangszóróval és két mélysugárzóval látták el, maximális névleges kimeneti teljesítménye pedig 120 watt. Rendelkezik beépített színes LED-ekkel, amelyek természetesen villogtathatóak is, hogy így teremtsék meg a diszkóhangulatot.

A készülő fejlesztésért 125 000 forintot kérnek el, ami elsőre, a tudásához képest egy picit soknak tűnik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés