Hirdetés

A Pioneer továbbra is látja az erőt a Blu-ray technológiában

Hirdetés

Az utóbbi időszakban akadt néhány cég, mely egyre kevesebb fantáziát lát a Blu-ray adattárolási megoldásban. A Pioneer azonban pont nem tartozik közéjük, legalábbis erre utal, hogy a vállalat egy újabb, optikai meghajtóval ellátott asztali médialejátszót dob piacra.

Pioneer BDP-160
Pioneer BDP-160 [+]

A körülbelül 125 eurós áron a boltokba kerülő fekete színű BDP-160 a BDXL szabványt leszámítva az összes jelenleg használatos, fontosabb lemezformátum kezelesét biztosítja, beleértve a 3D BD és az SACD korongokat is. A hálózatba is köthető termék integrált médialejátszója többek között a WMV,  MKV, DivX Plus HD,FLV és 3GP videók, JPG, PNG és GIF képek megjelenítését és FLAC, MP3, illetve WMA kiterjesztésű fájlok megszólaltatását teszi lehetővé.

A beépített Wi-Fi-vel rendelkező modell támogatja a "YouTube Send to TV" funkciót, amelynek aktiválása után az azonos hálózaton lévő tableteken vagy okostelefonokon futó YouTube videók közvetlenül továbbíthatóak a BDP-160-ra. Ezenfelül megkapta a képminőség javítására szolgáló Stream Smoother, illetve a teltebb hangzás megteremtésére alkalmas Sound Retriever névre hallgató technológiákat is.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés