Pinnacle digitalizáló termékcsalád

A nemrég bejelentett termékcsalád négy tagból áll, segítségükkel bármilyen analóg vagy digitális forrásból származó anyagot tudunk digitalizálni, szerkeszteni, illetve később lemezre írni.

Pinnacle Studio MovieBox Plus és Ultimate
Pinnacle Studio MovieBox Plus és Ultimate

A Pinnacle Studio MovieBox Plus tartalmaz egy USB portra csatlakoztatható digitalizáló eszközt és egy Pinnacle Studio Plus 12 szoftvert, míg az Ultimate verzióban a szoftverhez további plug-ineket és egy Chroma Key-t (zöld boksz effektus létrehozására alkalmas vásznat) is kapunk. Az eszköz akár HD felbontású anyagokat is képes valós időben digitalizálni, illetve azokat a szoftver segítségével szerkeszteni, majd lemezre írni. Az egyszerűbb kiszerelés várhatóan 99 euróba, míg másik 189 euróba kerül majd.

Pinnacle Studio MovieBoard Standard és Ultimate
Pinnacle Studio MovieBoard Standard és Ultimate

A Pinnacle Studio MovieBoard egy PCI digitalizáló kártyát és a Pinnacle Studio 12 szoftver Basic verzióját tartalmazza. Az Ultimate változathoz már Pinnacle Studio Ultimate 12 szoftver jár további kiegészítő plug-inekkel együtt, egy Chroma Key (zöld boksz effektus létrehozására alkalmas vászon), valamint egy többféle csatlakozóval ellátott külső kiegészítő modul. Az egyszerűbb változat várhatóan 95, utóbbi 169 euróba kerül. Bővebb információkról a gyártó oldalán olvashatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés