Hirdetés

Pimp my Sigma - Sigma SD1 Wood Edition

Nem jut eszünkbe, melyik tévéadón megy az a sorozat, ahol szerény pénzügyi körülmények közt élő (amerikai) emberek roncsautóit újítja fel egy híres rapper közvetítésével egy csoport autószerelő – ugyanis ez a hasonlat jutott eszünkbe, amikor megláttuk a Sigma SD-1 Wood Edition-t. A dSLR fával borított kiadása most potom 9999 euróért a miénk is lehet, de figyelem: csupán tíz darab készül a nemes fával borított Sigma SD-1-ből, így nagyon kell sietnie annak, aki még a karácsonyfa alá szeretne ebből a szemet gyönyörködtető masinából. (Képek forrása: Sigma)

„A Sigma SD-1 egy igazi műszaki és kézművesi mestermű. Több mint 60 óra fáradtságos marásba, fűrészelésbe, csiszolásba és polírozásba kerül, hogy a világ egyik legritkább és legnemesebb gyökér fájába burkolhassuk a Sigma SD1-et. Az Amboyna bog, amelyből amúgy a luxusautók műszerfalainak borítása készül, nem csak optikailag, hanem tapintásra is meggyőző: a két részből álló, levehető faborítás hízelgően simul a fotós kezébe; az erezete és a meleg, vörös-narancs színárnyalat gyönyörű kontrasztban áll a Sigma SD1 fekete elemeivel.” – így a német Sigma képviseletének sajtóközleménye.

A Sigma SD1 Wood Edition csak és kizárólag a német Sigma Deutschland GmbH.-nál rendelhető a már említett 9999 eurós áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sigma

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés