Nagy perifériaáradat a Gigabyte-tól

A Gigabyte nem várja meg a március elején kezdődő rendezvényt, így már most bejelentették három periféria érkezését, melyek természetesen ki lesznek állítva a CeBIT-en. Az új termékek között két egér és egy egérrel kiegészített multimédiás billentyűzet található.

Hirdetés

Az M8000X jelzésű csoda a korábban bemutatott GM-8000 továbbfejlesztett változata, így megtalálható benne a GHOST Engine, ami 32 kB kapacitású beépített memóriát jelent, ahol 70 különböző makróbeállítást tud tárolni 45 előre definiált billentyűkiosztás mellett. Az ergonomikus kialakítású egér lézeres szenzorral rendelkezik, ami 6000 dpi felbontással dolgozik és 30g gyorsulásig őrzi meg precizitását. Az egy görgővel és kilenc gombbal rendelkező készülék USB interfészen keresztül köthető a számítógéphez.

Gigabyte M8000X
Gigabyte M8000X

A második generációs GHOST Engine extra képessége, hogy öt előre beprogramozott játékprofilt tud tárolni, amelyek között a felhasználó gombnyomásra válthat.

Gigabyte M7700B
Gigabyte M7700B

Az M7700B már egy vezeték nélküli megoldást kínál az egerek piacán. A lézeres szenzorral felszerelt termék 800 vagy 1600 dpi-s felbontással rendelkezik, és Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a 10 méteres távolságon belül található számítógéppel. Az AAA elemekkel üzemelő eszköz öt gombbal és egy görgővel rendelkezik, továbbá energiagazdálkodási funkciókat is alkalmaz, ami a gyártó állítása szerint jelentősen meghosszabbítja az elemekkel elérhető maximális üzemidőt.

Végül, de nem utolsó sorban a KM7600 névre keresztelt termékről is beszámolunk, melynek személyében egy egérrel kiegészített multimédiás billentyűzetet tisztelhetünk. A készülékek 2,4 GHz-es frekvencián üzemelő rádiós kapcsolatot tartanak fenn az USB portba köthető vevőegységgel. A 10 méteres hatótávon belül alkalmazható termékek ergonomikus kialakítást használnak a maximális kényelem érdekében.

Gigabyte KM7600
Gigabyte KM7600

A billentyűzet két darab AA-s elemmel üzemel és 14 multimédiás gombot kínál. Az 1600 dpi-s optikával felszerelt egér használatához két darab AAA-s telep szükséges. A Gigabyte a fentebb tárgyalt termékeket márciusban kezdi el szállítani. Az ajánlott fogyasztói árakat a CeBIT-en jelentik be.

A perifériákról készül képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés