Pendrive-forma zenelejátszóval bővül a MuVo család

Hirdetés

Újabb könnyű, kompakt és egyszerűen használható zenelejátszóval egészíti ki repertoárját a ZEN és MuVo márkanevű hordozható médialejátszóival évek óta folyamatos piaci jelenlétet képviselő Creative Labs. Az októberben érkező MuVo T100-as lejátszók koncepciójukat tekintve leginkább a nyáron bemutatott ZEN Stone-ra hasonlítanak, külsejük azonban némiképp eltér a kavicsformájú testvérektől.

A 2 és 4 gigabájt flashmemóriával gyártott MuVo T100 lejátszók leginkább egy megvastagodott pendrive-ra emlékeztetnek, kijelző egyáltalán nincs rajtuk, az irányítófunkciók pedig egy az egyben a ZEN Stone-októl lettek átörökítve. Az ilyen formán leginkább a régebbi iPod shuffle modellekre hajazó médialejátszó MP3 és WMA zenefájlokkal boldogul, azokat egy akkumulátor-feltöltéssel maximum tíz órán keresztül képes megszólaltatni.

A mindössze 77,49 x 24,9 x 8,9 milliméter méretű, 17,8 gramm tömegű MuVo T100-as lejátszók először a vállalat anyaországában, Szingapúrban kerülnek a boltokba. A hat színből álló választékhoz ott a helyi dollárból átszámítva 10 500 és 17 600 forintos darabáron lehet majd hozzájutni.

Azóta történt

Hirdetés