2019. augusztus 26., hétfő

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Merevlemezes asztali lejátszókkal újít a Panasonic

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A fehér színben is megvásárolható DMP-BCT735 és DMP-BCT835 típusjelzésű darabokból az optikai meghajtót sem spórolták ki.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy az UHD megjelenítők elterjedése lökést adhat az utóbbi időben kicsit megtorpanó asztali Blu-ray eszközök piacának. A Panasonic például bejelentette, hogy a közeljövőben Európában is elérhetővé tesz két, a korongok megírására is alkalmas terméket, melyeket ráadásul még beépített merevlemezzel is elláttak.

Panasonic DMP-BCT835
Panasonic DMP-BCT835 [+]

Az 580 euróba kerülő DMP-BCT735 és az ennél egy százassal többet kóstáló DMP-BCT835 között különbség mindössze az adattároló kapacitásában fedezhető fel, hiszen az előbbibe 500 GB-os, míg a másikba 1 TB-os HDD került. A hagyományos mellett mindkettőt meg lehet majd vásárolni fehér színben is, és a DVB-T és DVB-C tunereket sem spórolják ki belőlük. A beépített optikai meghajtójuk a BDXL szabványon kívül minden jelenleg használatos Blu-ray, DVD és CD formátummal megbirkózik, tehát a 3D anyagok megjelenítése is megoldott. A többek között az MKV és FLAC állományokkal is elboldoguló médialejátszóikra eljuttathatóak az USB-porton keresztül csatlakoztatott merevlemezen vagy pendrive-on pihenő fájlok, és a beépített Wi-Finek köszönhetően a vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat megteremtésére is képesek. Megkapták a cég direkt az ilyen jellegű termékekre optimalizált smart rendszerét, amelynek segítségével különféle internetes alkalmazások futtatása is lehetségessé válik.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.