Komoly gyári tuning a Palit GeForce GTX 780 Super JetStream VGA-n

Hirdetés

A Palit bejelentette, hogy érkezik a GeForce GTX 780 Super JetStream nevű VGA, mely a tuningosok számára lehet alternatíva, ráadásul limitált szériás megoldásról van szó. A kártya az NVIDIA GK110-es GPU-jára épül, és 2304 CUDA maggal dolgozik, a 384 bites memóriabuszhoz pedig 3 GB fedélzeti memória kapcsolódik. A gyári tuning is igen erős lett, hiszen lapka 980 MHz-en ketyeg (1033 MHz-es minimálisan garantált GPU Boost mellett), míg a memóriák effektív órajele 6,2 GHz. Utóbbi esetében 200 MHz-es emelésről van szó, míg a magórajel az NVIDIA ajánlásainál 117 MHz-cel magasabb.


(forrás: Guru3D)

Szokás szerint az újdonság további tuningpotenciállal bír, továbbá a megfelelő hőmérsékletért a hővezető csövekkel tarkított, három darab ventilátorral rendelkező JetStream hűtő felel, mely biztosan nem okoz majd csalódást.

A DirectX 11-et támogató termék hátulján két DVI és egy 3 GHz-es HDMI 1.4a-s és egy DisplayPort 1.2-es kimenet található, és négy kijelző kezelése biztosított. A Palit a GeForce GTX 780 Super JetStream forgalmazását hamarosan megkezdi, a termék ajánlott fogyasztói ára azonban ismeretlen, de fontos, hogy sietni kell a vásárlással, mert nem sok ilyen VGA kerül majd az üzletekbe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Palit

Előzmények

Hirdetés