Officejet Pro 8000 Enterprise és 100 mobil nyomtatóit mutatta be a HP

Új Officejet nyomtatóit mutatta be a HP a napokban, melyek az irodában és útközben is hasznos társak lehetnek. A tintasugaras készülékeket, az Officejet Pro 8000 Enterprise és az Officejet 100 mobil printert a céges és mobil üzleti felhasználók számára ajánlja főleg a gyártó.

Az Officejet 100 egy hordozható modell, melyet nagy teljesítményű, hosszú üzemidejű lítiumos akkumulátorral láttak el, ami akár 500 oldal nyomtatására is elegendő lehet teljes feltöltés után. Ötletes megoldás, hogy tápegysége kompatibilis egyes HP notebookokkal is, így utazás közben még kevesebb kiegésztítőt kell cipelni. Beépített vezeték nélküli Bluetooth adapterének köszönhetően az adatátvitel is egyszerűbbé válik, ráadásul így szinte bármilyen mobil eszközzel (okostelefon, netbook, notebook) összeköthető. 50 lapos papírtálcával rendelkezik, nyomtatási sebessége pedig percenként 22 fekete-fehér vagy 18 színes oldal. Kompatibilis a PictBridge-képes eszközökkel is, tehát fotónyomtatásra is alkalmas.

HP Officejet 100
HP Officejet 100

Az Officejet Pro 8000 Enterprise a cég első nagyvállalati környezetbe ajánlott tintasugaras printere, mely együttműködik a HP nyomtatásfelügyeleti eszközeivel is, valamint kezeli a HP PCL 6, HP PCL 5c, HP Postscript 3 és 80 nyelveket, és támogatja a TrueType betűtpípusokat is, amik egyébként a felhasználó által is a készülékre tölthetők. A gyártó szerint az Officejet Pro 8000 előnye a lézernyomtatókkal szemben az 50%-kal alacsonyabb oldalköltség és a feleakkora áramfogyasztás. Sebessége színes nyomtatásnál 13 fekete-fehér vagy 8,5 színes oldal percenként, képes az automatikus kétoldalas nyomatok készítésére, havi terhelhetősége 15 000 oldal, papírkapacitása pedig 250 lapos, ami 500-ig bővíthető. Beépített Ethernet aljzatával hálózatra is köthető.

HP Officejet 8000 Enterprise
HP Officejet 8000 Enterprise

A HP Officejet 100 mobil nyomtató már kapható Európában 280 eurós áron, ahogy az Officejet Pro 8000 Enterprise is, amiért 54 890 forintot kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés