Hirdetés

OCZ tápegységek dupla VGA-s gépekbe

Hirdetés

Az OCZ PowerStream és ModStream tápcsaládjai után bemutatta legújabb szériáját – a GameXStream (GXS) tápegységek nagy teljesítményű, két videokártyát tartalmazó rendszerek számára is megfelelő áramellátást garantálnak.

A GXS tápok aktív PFC áramkörrel és csendes üzemű 12 centiméteres ventilátorral rendelkeznek; a sorozat első két modellje 600, illetve 700 watt névleges teljesítményű. A gyártó weboldalán feltüntetett terhelhetőségi adatok nem mutatnak különbséget, a +3,3 voltos ágon 36 A, a +5 voltos ágon 30 A, a négy +12 voltos ágon pedig rendre 15, 15, 15 és 12 A áram adható le, azaz a két típus közötti eltérést valószínűleg az egyes ágak kombinációinak különböző terhelhetősége magyarázza.

Az új tápegységek nem moduláris rendszerűek, ám vezetékeiket hálóval kötegelték. Mindkét modell egy 20/24 tűs és egy 4/8 tűs alaplapi, két PCI Express-, két floppy-, hat négytűs periféria- és hat SATA-tápcsatlakozóval rendelkezik. Az OCZ a GameXStream tápokra három év garanciát vállal, az árakról szokás szerint nem nyilatkoztak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OCZ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés