Hirdetés

A Cyberpunk 2077 rajongói már az NZXT-nél is költhetik a pénzüket

A neves házgyártó a játék fejlesztőivel együttműködve dobott piacra egy új variánst, egy már megjelent termékéből.

Hirdetés

Az NZXT-nél nagy divat, hogy gépházaikból olyan, limitált példányszámú változatokat is piacra dobnak, amelyeket különböző játékokból (PUBG, WoW, Mass Effect, Rainbow Six Siege) ismerős grafikákkal igyekeznek kívánatosabbá tenni az adott címek rajongói számára. Ezeket a modelleket a vállalat CRFT szériája gyűjti egy csokorba, ami most újabb fejlesztéssel bővült a CRFT 09 H710i Cyberpunk érkezése révén.


[+]

Az újdonság alapját az NZXT által a 2019-es Computexen bemutatott, E-ATX méretű alaplapokat is befogadó H710i gépház adja, amelynek üveg és acél felületeit a CD Projekt Red Cyberpunk 2077 című, „izgalmas” körülmények között megjelent játékból ismerős motívumok díszítik. A graffitis festés nagy része még azoknak is tetszhet, akik egyébként sosem próbálták a szériát, a mellékelt tartozékok (cyberpunkos charm és mágneses fejhallgatótartó) pedig már csak a habot jelenti a torta tetején.

Persze az olyan vásárlóknak, akik nem különösebb rajongói a sorozatnak, nem biztos, hogy kifizetnék a limitált darabszámú verzió árát, azt ugyanis 299 dollárért lehet hazavinni, ami 100 dollárral több, mint a H710i amerikai indulóára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés