Napszemüvegbe épített csontrezgéses fejhallgató

A Zungle-ra Bluetooth kapcsolaton keresztül juttathatóak el a zenék, és tényleg nem látszik rajta, hogy egy audioeszköz is.

Hirdetés

Olyan speciális (nap)szemüveget már láttunk korábban, amelynek a szárába fülhallgatót, vagy lencséjébe kis kijelzőt építettek, de olyat még nem, amibe egy csontrezgéses fejhallgatót applikáltak. Azonban végre ez az idő is eljött, hiszen itt a Zungle Panther, ami pont ezt tudja.

Zungle Panther
Zungle Panther [+]

Eddig 2,1 millió dollárt kalapoztak össze rá az Indiegogo-n, szóval szinte száz százalék, hogy lesz belőle boltokban megvásárolható termék is. A tervek szerint ott 150 dollárba (~41 000 forint) fog kerülni, de aki még gyors, az akár 120  dollárért (~32 860 forint) is hozzájuthat. A fejlesztők szerint a hangminőség briliáns, amiről azért mi nem vagyunk meggyőződve, ismerve a csontrezgéses fejhallgatók hiányosságait, viszont az tény, hogy úgy is lehet vele zenét hallgatni, hogy azt nem látja, tudja senki. Az audioállományok Bluetooth kapcsolaton keresztül juttathatóak el rá, a töltés pedig egy rejtett USB porton keresztül történik. A súlya 45 gramm, többféle színben is elérhető, a lencséje cserélhető és még a víznek is ellenáll.

Zungle Panther
Zungle Panther [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés