Hirdetés

Szupervékony radiátorok az XSCP-től

A TX sorozat azok számára készül, akik kis méretű házban sem akarnak lemondani a vízhűtésről.

Hirdetés

Új, mindössze 20,5 mm vastag radiátorokból álló sorozattal jelentkezik az XSPC – a négyféle (120 mm-es, 240 mm-es, 360 mm-es és 480 mm-es) méretben elérhető hőcserélők egyértelműen azokat a vásárlókat célozzák, akik egy kisebb méretű házban szeretnének teljes értékű vízhűtést építeni, hiszen egy alacsony profilú, 15 mm vastag ventilátorral párosítva is csak 36 mm-nyi helyről kell gondoskodni, ami azért a legtöbb gépházban megoldható.


[+]

A TX család használatának hátulütője persze egyértelműen a viszonylag alacsony teljesítmény lesz, bár ezt a gyártó olyan megoldásokkal igyekszik minimalizálni, mint a lehető legszélesebb, azaz 20 mm-es, és sűrű (22 FPI) bordázat használata. Persze egy 360 vagy 480 mm-es radiátorral szerelt, minőségi vízhűtésben bőven van annyi tartalék, hogy még egy vékony radiátorral is képes legyen kordában tartani akár egy HEDT rendszert is, még ha ilyen formában tuningra már nem ezt emelnénk le a polcról.

Bár a megjelenésről pontos információ még nem áll rendelkezésre, a cég reményei szerint augusztusban már elérhetővé válnak a partnereknél. Árakról ugyanígy nincsenek hivatalos adatok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • XSPC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés