Precíz, jobbkezes egérrel frissít az X2

A Harada nevű modell belsejében még egy LED is megbújt.

Hirdetés

Az X2 újabban egyre inkább koncentrál a beviteli eszközök piacára, aminek újabb példája a Harada nevű, játékosoknak szánt egér. Az alumíniumvázzal, de felül persze műanyag borítással rendelkező jövevény általános megoldásnak számít, tehát alkalmas minden játéktípushoz, de egyik műfajt sem támogatja kiemelten. Ez persze nem gond, mivel az ilyen egereket keresik a leginkább, hiszen a speciálisan egy műfajhoz tervezett termékek vásárlóbázisa viszonylag szűk.

A fekete, ergonomikus, USB-s, 1000 Hz-en is frissítő, hét programozható gombbal rendelkező, 180 grammos újdonság 1,8 méteres kábellel rendelkezik. A legtöbbet használt jobb és bal gomb Omron kapcsolókat kapott, illetve az X2 minta mögött egy LED rejtőzik, amely világíthat és pulzálhat.


[+]

A belső tekintetében az egér Avago 9800-as optikai szenzort kapott, amely 8200 DPI-ig működik, de 1200, 2400, 4800, 6200 és 7400 DPI-s paraméter is beállítható. A termék másodpercenként 150 hüvelykes elmozdulást képes lekövetni, továbbá 30 g-s gyorsulásig megőrzi a precizitását.


[+]

Az X2 Harada már elérhető, méghozzá 45 eurós áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • X2

Előzmények

Hirdetés