Vajon egy Microsoft legenda reinkarnálódásának vagyunk szemtanúi?

A vállalat rendkívül patinás Intellimouse Explorer 3.0 egere 2018-as köntöst kapott, és talán már joggal viselheti nevét.

Hirdetés

Elsőre ez nem tűnhet hírértékű eseménynek, hiszen nem is olyan régen már találkozhattunk egy frissített Explorer 3.0-val, Classic Intellimouse néven, de abban a szenzor kvalitása meg sem közelítette a Nagy Ős szintjét. A Microsoft ezen a méltatlan állapoton javítana most, hiszen érkezik a 104 grammos v2 variáns, immáron 50 G-s PixArt PAW 3389 Pro-MS szenzorral, melynek felbontása 200 és 16 000 cpi között variálható 50-es léptékben, az USB frissítési frekvenciája pedig természetesen egészen 1000 Hz-ig srófolható. A harisnyázott kábelnek annyira nem örülünk, annak viszont igen, hogy nem erőltették a wireless kivitelt.


[+]

Az RGB láz elérte a redmondi óriás gyártósorait is, ám szerencsére most igen ízléses és konszolidált keretek között implementálták a fényeket: igény esetén a patkány farán derenghet fel a színkavalkád. A szoftver a Mouse and Keyboard Center, amiben a manapság megszokott beállításokkal játszadozhatunk, beleértve a LOD magasságának szabályozását is.


[+]

Az új Pro Intellimouse 400 jüan (körülbelül 50 euró) leperkálását követően két színben ("dark sand" és "silver platinum") már megvásárolható a kínai Microsoft webshopban, de idővel minden bizonnyal megtalálja az útját más piacok felé is. Legalábbis bízunk benne.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés