Új moduláris egér az EpicGeartől

Hirdetés

Az EpicGear kimaxolta a beszélő név fogalmát legújabb, MORPHA X RGB Fully Modular Gaming Mouse névre hallgató egerénél: az RGB kivilágítás magától értetődő, és ez természetesen a felhasználó által szoftverből testre szabható rendszert kínál. Ebben külön profil van arra az esetre, ha 20 másodpercnél tovább magára hagyjuk a kontrollert, ilyenkor teljes RGB-pompában kezd világítani az egér, ami aztán visszaáll az eredeti profilra, amint újra megmozdítjuk.


[+]

A megcélzott komoly játékosok számára azonban ennél hasznosabb lehet a teljes modularitás, amely jelen esetben az érzékelő és a gombok cserélhetőségét jelenti. Az egér ennek megfelelően kétfajta szenzorral érkezik, egy 12 000 DPI-s IR LED-el és egy 8200 DPI-s lézeres érzékelővel, míg a gombok esetében egy 50 millió lenyomásos PRO verzió és egy 20 millió lenyomásos Medium változat között választhat a felhasználó, amelyek különböző keménységgel és nyomásponttal rendelkeznek. Természetesen a tömeg is változtatható, négy darab 5 grammos súly jár az egér mellé.

Ezeken túl a MORPHA X egy alapvetően konzervatív dizájnnal és szimmetrikus felépítéssel rendelkező egér, bal oldalán két extra gombbal, amelyek miatt igazán csak jobb kézzel használható. Hozzátartozó szoftveréből működésének szinte minden jellemzőjét testre tudjuk szabni, a gombkiosztástól az USB frekvenciáig. Az egér már elérhető, ajánlott végfelhasználói ára 130 dollár.

Előzmények

Hirdetés