Új audioeszközökkel jelentkezett a Turtle Beach

A Recon 70 fejhallgatók és a Battle Buds fülhallgatók kifejezetten játékosoknak készültek, köztük minden platform használója megtalálja a készülékéhez passzoló színvariánst.

Hirdetés

A Turtle Beach lerántotta a leplet legújabb, gamereknek készült fejhallgatójáról, a Recon 70-ről. A Recon 50 utódja 40 mm átmérőjű, neodímium mágneseket alkalmazó hangszórókat kapott, amit over-ear kialakítású, műbőrrel borított fülpárnák ölelnek körbe.

Turtle Beach Recon 70 Xbox One, Playstation 4 és Nintendo Switch kiadás Turtle Beach Recon 70 Xbox One, Playstation 4 és Nintendo Switch kiadás Turtle Beach Recon 70 Xbox One, Playstation 4 és Nintendo Switch kiadás
Turtle Beach Recon 70 Xbox One, Playstation 4 és Nintendo Switch kiadás [+]

A specifikációk részletezését nem vitte túlzásba a gyártó, így meg kell elégednünk azzal az információval, hogy az ismeretlen hosszúságú vezeték végén 3,5 milliméteres jack csatlakozó fityeg. A kábelen hangerőszabályzó és a mikrofont némító vezérlőgombok kaptak helyet, utóbbi valószínűleg nem sokat lesz használva, hiszen a mikrofont felhajtva is ugyanazt a hatást érjük el, mintha megnyomtuk volna az említett kapcsolót. A fejhallgatóból Xbox One, PlayStation 4 és Nintendo Switch kiadások is készülnek, amelyek csak a fekete vagy fehér alapszín mellé párosuló másodlagos színben különböznek, igazodva az adott konzol ikonikus árnyalataihoz. A Nintendo Switch verzió ezeken felül Midnight Red – férfiaknak csak bordó – színben is elérhető lesz, de csak a többieknél később, május elsején. Az univerzális csatlakozónak köszönhetően persze mindegyik kompatibilis az összes játékkonzollal, valamint PC-vel és mobil eszközzel.

A Turtle Beach Recon 70 többi kiadása az Egyesült Királyságban már megvásárolható, míg Európába április elsején érkezik. Az árcédulán a 30 fontos összeg szerepel.

Turtle Beach Battle Buds
Turtle Beach Battle Buds [+]

A gyártó az új fejhallgatókon felül új fülhallgatókkal is készült, a fekete és fehér színekben elérhető Battle Buds egy egyszerű, 3,5 milliméteres porton keresztül kommunikáló vezetékes headset, amelynek in-ear kialakítású háza 10 mm átmérőjű hangszórókat rejt. A vezetéken található vezérlőgombok ebben az esetben is a hangerőszabályzásért és a mikrofon némításáért felelősek, utóbbiból ráadásul rögtön kettő került az eszközre, amelyek közül az egyik eltávolítható. A füles már megvásárolható a gyártó oldaláról, ára mindössze 25 font.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés