A Xerox új monokróm multifunkciós nyomtatói az irodákat veszik célba

Egy iroda gördülékeny működéséhez elengedhetetlen, hogy az alapvető nyomtatási, fénymásolási és szkennelési feladatokat bármely dolgozó gyorsan és könnyen elvégezhesse. A Xerox új monokróm MFP berendezéseit, vagyis a WorkCentre 3315/3325 és a Phaser 3320 nevű termékeket pontosan ebbe a környezetbe szánja. A gyártó szerint ezek a nyomtatók praktikus és költséghatékony megoldást nyújtanak, ráadásul rengeteg olyan apró szolgáltatással rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot.


[+]

A WorkCentre 3315 a többiekhez képest valamivel szerényebb teljesítménnyel rendelkezik, a nyomtatás maximális sebessége 31 lap/perc, havi terhelhetősége szükség esetén akár 50 000 oldalra is növelhető, de a gyártó a hosszú élettartam érdekében 3000 oldalas terhelést javasol. Ezzel szemben a WorkCentre 3325 és a Phaser 3320 már percenként 35 lapot képes kipasszírozni magából, a fent említett terhelési értékek pedig rendre 80 000 és 6000 nyomatra növekedtek. Ami azonban a lézernyomtatókban közös, hogy natív 600x600 dpi-s felbontással rendelkeznek, valamint a parancs kiadását követően az első oldal már 6,5 másodperc múlva előbukkan.

Papírtálcájuk 250 lap kapacitású (kézi adagoló 50 lap), de a nagyobb volumenű nyomtatási munkákhoz az opcionális második lapadagoló további 520 lap befogadására képes, így hosszabb időn át lehet megállás nélkül dolgozni vele. Csatlakoztathatóság tekintetében a WorkCentre 3315 Gigabit Ethernet és USB 2.0-s portot kapott, míg a WorkCentre 3325 és a Phaser 3320 Wi-Fi kapcsolaton keresztül is képes kommunikálni az iroda egyéb készülékeivel. A termékekbe épített szkenner segítségével akár színes faxok is küldhetők, valamint a beolvasott dokumentumok egy pendrive-ra, vagy egy a hálózatra csatlakoztatott eszközre menthetők.

A WorkCentre 3315/3325 és a Phaser 3320 közötti legszembetűnőbb különbség, hogy a WorkCentre tagjai 50 lap kapacitású automatikus lapadagolóval is rendelkeznek, azonban a duplex egység mindegyik újdonság alapfelszereltsége, így a takarékos kétoldalas nyomatok készítése is csak egy kattintás. A központi nyomtatók és a privát anyagok ősellenségek, azonban a már évek óta alkalmazott Xerox Secure Print ezt a problémát egyszerűen orvosolja. A WorkCentre 3325 esetében a nyomtatás elkezdése előtt a menüben megadunk egy számkódot, így a nyomtatás addig sorban áll, amíg magán az eszközön nem ütjük be az azonosítót. Ha több nyomtatandó dokumentumot is ugyanazzal a kóddal látunk el, akkor ezek egy csokorban készülnek el.

A WorkCentre 3315/3325 MFP és a Phaser 3320 nevű termékek hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek, pontos vételárukra azonban nem derült fény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés