Hirdetés

Thermaltake processzorhűtő a középkategóriában

A tajvani multi legújabb multiplatformos terméke megosztó külcsínt és észszerűnek tűnő árazást kapott.

Hirdetés

A Thermaltake több, régebbi processzorhűtő dizájnját igyekszik némileg modernizálni, jobb csapágyazással ellátott ventilátorokkal vagy éppen hozzáadott, címezhető RGB világítással. A legutóbbi ilyen modellhez már volt szerencsénk a Computexes körsétánk során: bemutatjuk a 127 mm széles, 76 mm mély és 153,5 mm magas, tornyos kivitelű, 130 wattos TDP-ig adekvát UX200 ARGB Lightningot, melynek alumínium lamellái a bordázat alja felé haladva keskenyednek, hogy több szabad hely maradjon az alaplapi tápellátó áramkörök, illetve a tokozás szomszédságában lévő M.2 slotok környékén.


[+]

Mind a bordák, mind a kupakkal közvetlenül érintkező, 4 darab, 6 mm átmérőjű, rézből készült hővezető cső fekete színt viselnek, a levegő keringetéséről pedig egy 120 mm-es légkavaró gondoskodik, aminek kerete 15 darab RGB LED-del van körberakva, melyek fényét egy diffúzor oszlatja szét.


[+]

A szivárvány kordában tartása sztenderd, 3 tűs ARGB input segítségével történik; a rendszer kompatibilis az ASUS Aura Sync, ASRock RGB LED, Gigabyte RGB Fusion, valamint MSI Mystic Light technológiákkal. A folyadékcsapágyas ventilátor természetesen PWM vezérlésű és percenkénti fordulatszáma 300, illetve 1500 között szabályozható, miközben a maximális légszállítása 43,34 cfm, legfeljebb 26,33 dB(A) zajterhelés mellett. Az egyedüli kivetnivaló talán csak a lapátok kissé "egypálcás" lángmintájában keresendő, de ahány ember, annyi ízlés; a termék bizonyosan megtalálja majd a maga közönségét.


[+]

A hűtő felszerelhető Intel LGA 775, LGA1150, LGA1151, LGA1155 és LGA1156, illetve AMD Socket FM1, FM2, AM2(+), AM3(+) és AM4 foglalatokra egyaránt, továbbá ha minden igaz, 30 dolláros áron veszi be a számítástechnikában utazó kereskedések polcait.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés