PC nélküli webes közvetítés a Thanko My Broadcast zsebkamerával

Hirdetés

A régi Sanyo Xacti kamerák kialakítását vették alapul a Thanko háza táján, amikor úgy döntöttek, hogy piacra dobnak egy új, kisméretű kamkordert. A modell különlegessége, hogy rendelkezik beépített Wi-Fi-vel, és egy külön Ustream alkalmazással. Ennek köszönhetően nincs szükség egy plusz számítógépre, hogy bárki a weben közvetítsen élőben. Ehhez így nem kell más, csak egy stabil, nagy sávszélességű netkapcsolat.

Thanko My Broadcast
Thanko My Broadcast

Ez elsősorban videobloggereknek és a kisebb-nagyobb netes hírportáloknak jöhet jól, hiszen mondjuk egy tüntetésnél, zavargásnál, sportesemény utáni ünneplésnél, balesetnél stb. viszonylag kényelmesen lehet használni. Természetesen azért a minőség tekintetében nem veheti fel a versenyt a profi kamkorderekkel. Képes a Full HD felbontású anyagok felvételére, de csak másodpercenkénti 30 képkockás rögzítési sebesség mellett. Aki megelégszik az 1280x720 vagy a 640x480 képponttal, az már 60 fps-sel is számolhat.

Thanko My Broadcast
Thanko My Broadcast

Beépített memóriával nem rendelkezik, így csak micro SD kártyára lehet rögzíteni az álló- vagy mozgóképeket. Fotó is lőhető ugyanis a segítségével, ennek legnagyobb felbontása  4608 × 3456 képpont lehet. Akkumulátora az Ustream használata esetén másfél óráig bírja a strapát, szimpla felvételnél két órán keresztül képes energiával ellátni a terméket.  A 13 dekagrammot nyomó, My Broadcast elnevezésű kamkorder 200 dollárba kerül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés