Hirdetés

Szeles toronyház a Lian Li műhelyéből

A Lian Li bemutatta legújabb számítógépházát, mely a PC-B25S nevet kapta. Az impozáns külsővel megáldott, fekete színű ház a korábban megjelent PC-B25 felújított, nagyobb változata. A gyártó az év eleje óta dolgozik az újabbnál újabb termékek bemutatásán, így szinte minden hétre jut egy vagy két friss versenyző. A torony belsejébe ATX vagy microATX méretű alaplapot lehet szerelni, a tápegységet pedig alulra kell elhelyezni. A termék három 5,25, és hat darab 3,5 colos eszközt képes fogadni. A nagyobb méretű rekeszek közül egy fiók átalakítható a 3,5 hüvelykes meghajtók fogadására.

A 545 mm magas, 210 mm széles és 497 mm mély házban a felmelegedett levegő eltávolításáért a hátul elhelyezkedő 12 cm-es és a felül található 14 cm-es ventilátor felel. A hűvös fuvallatok keltésére is gondolt a gyártó, mivel az előlap mögé két darab 12 cm-es légkavarót helyezett el. A tetőn helyet foglaló I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 3.0 és egy eSATA csatlakozóval szolgál.


[+]

Az alumíniumból készült házba a bővítőkártyákat segédeszköz nélkül lehet beszerelni, emellett a zajszint minimalizálása érdekében a tervezők gumiborítást alkalmaztak a kritikus pontokon. A Lian Li PC-B25S várhatóan a hónap legvégén kerül forgalomba, az ajánlott fogyasztói ára 290 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés