Már házon belüli USB IP-ket is kínál a SiFive chiptervező platformja

A vállalat az Innovative Logic portfóliójával bővítette a DesignShare lehetőségeit.

A SiFive még a 2016-os év közepén jelentette be az iparág első, nyílt forrású chiptervező platformját, amely a RISC-V architektúrát tekintette alapnak. Erről az alábbi hírben részletesen beszámoltunk, és ez nemrég az Imagination egyes GPU és NNU IP-ivel bővült.

Hirdetés

A SiFive tehát kifejezetten jól halad a lehetőségek bővítésével, de gondot jelentett, hogy a modernebb USB interfészek támogatása szempontjából az ügyfeleknek mindenképpen valami harmadik féltől származó megoldásra kellett építeniük. Ennek orvoslására a vállalat megszerezte a Innovative Logic USB IP (szellemi tulajdon) portfólióját, így már a DesignShare ökoszisztémán belül is kínálnak USB 2.0-s, illetve új generációs, USB 3-as IP blokkokat.

Az üzlet része még, hogy a SiFive az Innovative Logic személyzetének egy részét is átvette az indiai Bengaluru városában lévő központon belül, így a szakemberek a jövőben a SiFive IP portfóliójának erősítéséért felelnek majd, valószínűleg részben az USB-re vonatkozó lehetőségek fejlesztése szempontjából.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés