Sharkoon Nightwriter billentyűzet éjszakai ragadozóknak

Hirdetés

A Sharkoon a mai napon hivatalosan is bejelentette Nightwriter gamer billentyűzetét, amely először az idei CeBIT alkalmával mutatkozott be a nagyközönség számára. Elnevezése nem véletlen, hiszen legfontosabb fegyverténye, hogy billentyűi háttérvilágítottak, vagyis teljesen sötét környezetben is jól használható marad a beviteli eszköz, mely képesség sokak számára lehet előnyös. Persze a kék LED-es megvilágítás igény esetén kikapcsolható, hogy nappal, vagy esetleg esti filmnézés során ne zavarjon.


[+]

A 465 x 189 x 25 mm-es, 808 grammos billentyűzet aránylag alacsony felépítésűnek mondható, aki ezt nem kedveli, az a szokásos támasztólábakkal állíthatja be a megfelelő magasságot, helyesbítve a kívánt dőlésszöget. Kiosztása klasszikusnak mondható, a 105 gomb három fő blokkba van szervezve, ezenkívül 13 multimédiás nyomógomb sorakozik a felsőbb régióban.


[+]

A billentyűzet USB porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, kábelének hossza 1,5 méter. Érdemes még megemlíteni az integrált csuklótámaszt, amely elvileg huzamosabb ideig is kényelmes használatot biztosít.


[+]

A Sharkoon Nightwriter billentyűzet 27,99 eurós vételáron máris elérhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés