Új külső SSD-ket hoz az Xbox One konzolokhoz a Seagate

A Game Drive trió USB 3.0-n keresztül kapcsolódik a rendszerhez, a dizájn pedig az Xbox One X-hez van igazítva.

Hirdetés

A Seagate korábban sem vetette meg az Xbox One konzolhoz készült hivatalos kiegészítőket, és a vállalat megtartja a jó szokását, így érkeznek az új, nemcsak a helyhiányra, hanem a teljesítményre is koncentráló külső SSD-ik, amelyek dizájnját az Xbox One X-hez igazították.

A Game Drive for Xbox SSD USB 3.0-s interfészen keresztül köthető a Microsoft aktuális generációt képviselő konzoljaihoz, ami egyébként kellő sávszélességet biztosít ahhoz, hogy az így csatlakoztatott adattároló lényegében olyan élményt biztosítson, amilyet a beépített HDD. A Seagate szerint az újdonságukkal lényegében mindegy, hogy a felhasználó hova telepíti az adott játékot, érezhető különbséget nem fog majd felfedezni a külső és a belső adattároló között. Sőt, a betöltési időket tekintve még a külső SSD jobb választás is lehet. Ez azért elég jó ajánlat, hiszen a külső HDD-k azért észrevehetően lassabbak a konzol saját háttértáránál, így viszont gyakorlatilag hátrány nélkül növelhető a tárkapacitás.

A Seagate Game Drive for Xbox SSD 500 GB-os, illetve 1 és 2 TB-os verziókban érkeznek, és az egyetlen probléma velük a rendre 150, 300 és 600 dolláros árazás. Persze akinek ez belefér, már kezdhet is gyűjtögetni a nyár végi startra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés