Pioneer HTZ-HW919BD: médialejátszóval egybeépített hangprojektor júliustól

Hirdetés

A hangprojektoroktól sokat vártak néhány évvel ezelőtt, de a termékcsoport valahogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A gyártók hiába ígérték, hogy ezek az eszközök képesek egyetlen frontfelületű hangsugárzó segítségével a térhatású hangzás megteremtésére mégsem tarolták le a piacot. Azonban vannak akik tovább bíznak ezekben a termékekben, így például a Pioneer is, amely bemutatta legújabb 2.1 csatornás rendszerét a HTZ-HW919BD-t.

Pioneer HTZ-HW919BD
Pioneer HTZ-HW919BD

Mint ahogyan a nevéből kikövetkeztethető, tartalmaz egy médialejátszót is, amely képes a 3D Blu-ray lemezek kezelésére is. Ezen kívül megbirkózik az MP3, WMA, WAV és AAC zenei fájlokkal, és támogatja a DivX, DivX HD, MKV, AVCHD és M4V videoszabványokat. A készülék képes arra is, hogy az USB porton keresztül csatlakoztatott adattároló egységekre adatot másoljon, illetve a lemezekről szóló zenét MP3 fájlokba tömörítve ide rögzítse.

A DLNA tanúsítványt megkapott, Bluetooth kompatibilis eszköz képes a legújabb térhatású szabványok, így a Dolby TrueHD, a DTS-HD Master Audio és a Dolby Digital Plus kezelésére. Rendelkezik beépített FM tunerrel, így rádiózásra is használható. A különleges kialakításnak a design mellett az is az oka, hogy a vállat bevetette a saját fejlesztésű, HVT (Horizontal-Vertical Transforming) névre hallgató technológiáját. Ennek lényege, hogy a lapos hangprojektor mindkét felületén sugározza a hangot, így elméletileg az 360 fokban terjed a helységben. A cég szerint ennek köszönhetően ez az eszköz valóban képes a térhatású hangzás megteremtésére, annak ellenére, hogy különálló szatellit hangszórókkal nem rendelkezik.Névleges teljesítménye 360 watt, amihez társul még a mélynyomó 200 wattos maximális kimeneti teljesítménye. A Pioneer HTZ-HW919BD július közepétől vásárolható majd meg, várható áráról nem szolgált információval a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés