Hirdetés

Nem túl tágas, de jó minőségűnek tűnik az Enermax Steelwing háza

A 2016-os Computexen barangolva az Enermax standján már láttuk az akkor még készülőben lévő Steelwing házakat. Amennyiben megnézzük a Enermax által készített emblémát, rögtön világossá válik az is, hogy miért adták neki az acélszárny elnevezést, annak ellenére, hogy nem acélból, hanem alumíniumból készül. Aluból van a váz és a hét előlapi borda is, utóbbiak egyenként 3,5 milliméter vastagok. Futotta némi edzett üvegre is, ami panoráma oldallapként funkcionál és 3 milliméter vastag.

Sajnos az Enermax egyelőre nem adott jobb minőségű, nagyobb febontású fotókat Sajnos az Enermax egyelőre nem adott jobb minőségű, nagyobb febontású fotókat Sajnos az Enermax egyelőre nem adott jobb minőségű, nagyobb febontású fotókat Sajnos az Enermax egyelőre nem adott jobb minőségű, nagyobb febontású fotókat
Sajnos az Enermax egyelőre nem adott jobb minőségű, nagyobb febontású fotókat [+]

A MicroATX és Mini-ITX méretű alaplapot fogadó Steelwing elérhető lesz zöld és vörös oldallappal is, de ez az alap specifikációkat ez nem befolyásolja. A 387 x 176 x 300 milliméteres külső nem túl tágas belsőt takar. 5,25"-es meghajtónak nincs hely, csak két 3,5"-es és egy darab 2,5"-es tárolónak alakítottak ki felfogatási pontokat. Tápegységből standard SFX, ami elfér, CPU-hűtőből viszont csak 80 milliméterig lehet nyújtózkodni, a VGA hossza legfeljebb 290 milliméteres lehet.

A szellőzést gyárilag egyetlen 120 milliméteres ventilátor biztosítja, illetve van egy lyukacsos szellőző a ház tetején is, de ez utóbbi nem támogatható meg ventilátorral. Vízhűtésre egyetlen opció az előlapi ventilátor mögötti rész használható, ám ez esetben le kell mondani egy darab 3,5"-es meghajtórekeszről. Nem hiányoznak viszont az előlapi USB 3.0-s portok és jack aljzatok.

Sajnos az Enermax egyelőre nem hozta nyilvánosságra az árakat és a boltok, nagykereskedések sem listázzák még.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés