Hirdetés

Nagy felbontású videostreamekhez optimalizált hálózati eszköz a Ciscótól

A Linksys (Cisco) egyik legújabb hálózati terméke a napokban jelenik meg. A készülék, a WAP610-N egy hozzáférési pont, amellyel a már meglévő vezetékes vagy vezeték nélküli otthoni, kiépített hálózatunkat bővíthetjük ki nagy sebességű, kétcsatornás 802.11n szabványúra. A WAP610-N mindkét vezeték nélküli frekvencián, tehát 2,4 és 5 GHz-en is működik, így biztosít megbízhatóbb adatátvitelt, mivel kevésbé érzékeny más eszközök vagy hálózatok zavarására.

A megnövekedett adatátviteli tempó miatt lehetővé válik a nagy felbontású videók vezeték nélkül való közvetítése például notebookokra vagy más hordozható eszközökre. Az akadásmentes átvitelt az ADSP (Advanced Digital Signal Processor) és néhány különleges algoritmus is segíti. A belső antennákkal ellátott szerkezet természetesen kompatibilis a 802.11/a/b/g/n hálózati szabványok mindegyikével.

A hozzáférési ponthoz windowsos és maces beállító szoftver is jár, amivel egyszerűen és gyorsan be lehet üzemelni. A program felhívja a felhasználó figyelmét a jelszavas védelem fontosságára is. A Wi-Fi Protected Setuppal egyetlen gombnyomással kapcsolhatjuk össze a hálózati eszközöket. A stílusos, formás külsejű, fekete WAP610-N már kapható 100 dolláros áron.

Előzmények

Hirdetés