Mobil tévé és médialejátszó az MSI-től

Várhatóan májusban kerül piacra az MSI nemrég bemutatott Pocket TV D310 készüléke, amely elsősorban hordozható DVB-T tévéként szolgál, ám SD/MMC memóriakártya-olvasójának köszönhetően médialejátszóként is használható. A gyártó 2 GB kapacitásig már sikerrel tesztelte a kártyákat, a végleges verzió a tervek szerint 4 GB-os tárolókat is kezelni fog.

Hirdetés

A beépített tároló hiánya kedvező hatást gyakorol a méretre, ami 12,9 x 8,2 x 1,6 cm, a D310 tömege pedig 180 gramm. Akkuja nem túl teljesítőképes: egy töltéssel öt óra zenehallgatásra, négy óra videózásra vagy három órányi tévézésre ad módot. Az LCD megjelenítő képátlója 4,2 hüvelyk, felbontása – sok hasonló eszközzel ellentétben – megfelel a PAL szabvány 720x576 pixeles felbontásának. A kijelzőpanel Glare Type kivitelű, vagyis élénk színábrázolást tesz lehetővé, egyúttal azonban jobban is tükröződik a hagyományos kijelzőknél.

A D310 a digitális tévéadás vételéhez kihajtható antennával rendelkezik, ha azonban ez nem bizonyulna elegendőnek, egy külső antenna csatlakoztatható hozzá, egy ilyen megtalálható a kellékek között is. Otthon puszta DVB-T vevőegységként is használható a készülék, ebben az esetben a kompozit kimenetre kötött tévén követhető a műsor, de ez a kimenet éppúgy nyitva áll videolejátszás számára is. A D310 MP3 és WMA tömörítésű hanganyagokat, MPEG-1/2, DivX, illetve XviD videókat tud lejátszani, emellett JPEG képek is nézegethetők rajta. Tévéműsor rögzítésére nem képes, kezeli viszont az elektronikus műsorfüzetet (EPG). A 220 euró körüli ár a szükséges kábeleken és adaptereken kívül magában foglal egy fülhallgatót, hordtokot és távirányítót is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés