Megérkezett az első Intel H370-es Shuttle XPC

A gyártó az 1,3 literes, XPC slim szériás minigépeit frissítette fel egy kicsit.

Hirdetés

A Shuttle új, DH370 típusjelzésű masinájának 4,3 cm magas, 16,5 cm széles, illetve 19 cm mély háza megújult dizájnt kapott, és H370-es lapkakészletre épülő bendőjében nyolcadik generációs, Intel Coffee Lake-S processzorokat tud fogadni, 65 wattos TDP-ig. Memóriából a két foglalat összesen 32 GB-nyi, DDR4-es SO-DIMM modulokat kaphat, és a processzorral érkező integrált grafikus vezérlőnek hála három kijelző egyidejű kezelése lehetséges, 4K felbontás mellett, amit egy HDMI 2.0b (ez valójában DisplayPort csak belül van egy átalakító) és két DisplayPort 1.2 aljzat közvetítésével valósíthatunk meg. Igény esetén opcióként 15 tűs D-Sub kivezetés (PVG01) is kérhető hozzá, bár akkor is legfeljebb csak három megjelenítő támogatása biztosított párhuzamosan.


[+]

Háttértárolók tekintetében egy 2,5 hüvelykes meghajtónak van hely, de egy M.2 aljzatot szintúgy kapunk az NVMe-s SSD-nk számára. Ezenfelül még egy M.2 slot feszít a nyomtatott áramköri lapon, melynek 2230-as formátumához egy választható kétantennás Wi-Fi/Bluetooth kombó modul (WLN-M) például remekül passzol. A hangkeltésről egy Realtek ALC662 HD hangkodek gondoskodik, míg az alkatrészek energiaéhségét egy 90 wattos külső adapter szolgálja ki.


[+]

A kábelen végbemenő hálózati kapcsolódás két Gigabit Ethernet port (Intel i211) feladata, de négy USB 3.1 Gen2, négy USB 3.1 Gen1 csatlakozót (2-2 elöl, 2-2 hátul), két soros portot, valamint egy Kensington rögzítőpontot szintén találhatunk a vasat körbejárva. Egy külön beszerezhető kiegészítővel (CXP01) kihelyezhetjük egy távolabbi pontra a bekapcsológombot, ami jól jöhet, mikor 2U magas rackbe építjük a kicsikét a 19 hüvelykes mount kit (PRM01) segítségével, de akár VESA felfogatással, vagy állítva (PS02-es talpakkal) is használhatjuk a gépet. A fronton még egy SD szabványú kártyaolvasóra is rábukkanhatunk, így téve teljessé a konnektivitási listát.


[+]

A Shuttle DH370-es csöppség ajánlott fogyasztói ára 244 euróról indul, és értelemszerűen a felszereltség függvényében nő.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés