Még ebben a hónapban érkezik a Cooler Master új fejhallgatóduója

Már a Computexen is megvillantották őket, azonban a részletesebb jellemzők és az árazás csak most váltak publikussá.

Hirdetés

Az idei Computex kiállításon már volt szerencsénk meglesni a Cooler Master új gamer fejhallgatóit, az MH751 és MH752 modelleket, ám akkor nem sokat árultak el róluk. Azt már tudtuk, hogy az MH751 szimpla jack csatlakozóban végződő vezetéke kap egy, a ki- és bemenetet kettéválasztó adaptert, míg testvére egy USB-s külső hangkártyával egészül ki, ami segít elérni a virtuális 7.1 csatornás térhangzást, valamint ez ad helyet a mikrofon és a headset hangerőszabályzóinak.

Cooler Master MH752
Cooler Master MH752 [+]

Most elárulták, hogy mindkét modell esetében a műbőrből, acélból és műanyagból felépített készülékház 40 milliméter átmérőjű, neodímium mágnessel ellátott hangszórókat kap, amik 20 és 20 000 Hz közötti tartományban képesek a hangok megszólaltatására, legfeljebb 97 dB hangerővel. Mindkét modell eltávolítható, flexibilis mikrofonnal rendelkezik.

Az analóg verzió esetében legfeljebb 1,5, míg az USB-s variánssal akár 3 méterre is eltávolodhatunk a csatlakozóktól, ekkora vezetékek tartoznak ugyanis az eszközökhöz. A 280 grammos Cooler Master MH751 80, az MH752 pedig 100 eurós áron válik megvásárolhatóvá, a tervek szerint már e hónap közepétől.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés