Hirdetés

Kifehéredett a Corsair LL120 RGB

A komor fekete szín mellett immár a színskála másik vége is képviselteti magát a kínálatban.

Hirdetés

2017-ben mutatkozott be a Corsair LL120 RGB névre keresztelt, gépházba szerelhető ventilátora, akkor azonban a 120 mm átmérőjű légkavaró csak fekete színben volt elérhető. Bizonyára erre sokan panaszkodtak, hiszen a gyártó most bejelentette a fehér verzió érkezését, így a világosabb színvilágú konfigurációk tulajdonosainak is lesz mit a kosárba dobni.


[+]

A színen kívül minden megegyezik a fekete modellel, beleértve a 16 RGB LED-et a lapátok körül, aminek köszönhetően a 4 tűs, PWM vezérléshez tartozó csatlakozó mellett egy 3 tűs dugasznak is helyet kell keresnünk az alaplapon. Ezen felül a ventilátor kompatibilis a Corsair iCUE RGB kontrollerével, ami a három LL120-at tartalmazó csomagban tartozékként is megtalálható. Megmaradt a sötétebb variánsra is igaz 63 CFM légszállítási érték és a 36 dBA-s maximum zajszint, a percenkénti fordulatszámot pedig 360 és 2200 között szabályozhatjuk.


[+]

A Corsair LL120 RGB White egy, illetve három ventilátort tartalmazó csomagban február 15. napjától válik elérhetővé 35 és 120 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés