Hirdetés

Két különleges LG Full HD kijelző

Hirdetés

Az LG régóta ismert név az LCD panelek gyártásában, nem meglepő, hogy néha igazi különlegességekkel is előrukkolnak. A gyártónak két izgalmas megoldása is érkezhet, egy  Full HD felbontású 3D-s monitor, és egy óriási, IPS paneles megjelenítő.

Az M4224F típusjelzésű kijelzőnek nem csak a mérete különleges. Egyrészt szép nagyra hízott, 42 colos képátlójával is kitűnik a tömegből, de főleg más miatt érdekes. S-IPS panelt kapott, ami kiváló színhűséget és nagy betekintési szögeket eredményez, és a tervezésénél arra is odafigyeltek, hogy a zavaró tükröződések mértékét lecsökkentsék. A panel speciális kialakítása miatt a kijelző tökéletesen alkalmas szabadtéri használatra, akár napi 24 órában, így információs képernyőként vagy üzletek kirakatában is kiválóan használható, a maximális fényerő elérheti a 700 cd/m2-et is. Az 1920x1080 pixel felbontású LG M4224F várhatóan januártól lesz elérhető, és nagyjából 2100 eurós árra kell számítani.

M4224F
M4224F

A számítógépes monitorok is érdekes új modellekkel bővülhetnek, igaz, egy kicsit később. Az LG tegnap bejelentette, hogy kifejlesztette a világ első Full HD felbontású LCD paneljét, amelyik 3D-s megjelenítésre képes. A kijelző 23 colos lesz, és választani lehet majd a normál, 2D és a 3D mód között. A kész monitorokra még természetesen várni kell, de Davis Lee, az LG Displays alelnöke szerint már 2010 második felében megérkezhetnek az új monitorok, amelyek képminőségben is felül fogják múlni a jelenlegi modelleket.

3D Full HD-ban
3D Full HD-ban

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés