Hirdetés

Kedvező árú toronyház a Lian Li-től

Legfrissebb modelljük árcéduláján, a kínai gyártótól szokatlan módon vékonyan fogott az a bizonyos ceruza.

A Lian Li főleg minőségi házairól, és ezzel arányosan magas árairól ismert, de ezen változtathat a LANCOOL márkanév, amely eddig is létezett, viszont a Lian Li sajátjaként nem használta fel, így néhány évig pihenőre is ment. Ez az állapot most megváltozni látszik, hiszen bemutatták a LANCOOL ONE toronyházat, amely már a jól ismert Lian Li logót viseli magán. Ebből rögtön két verzió is elérhető, bár a ONE Digital előnye kimerül az I/O panelen megtalálható USB 3.1 Type-C csatlakozó meglétben és a ház elején pompázó világítás színezhetőségében.

Hirdetés

Az újdonság 220 x 472 x 450 milliméteres méretekkel rendelkezik, ezzel lehetővé téve akár az E-ATX formátumú alaplapra épített konfigurációk beköltöztetését. Az üresen 8,25 kg tömegű gépház felhasznált anyagai között az acél dominál, ezt szabad szemmel is könnyen észrevehető mértékben csak az edzett üveg oldallap töri meg.

Lian Li LANCOOL ONE
Lian Li LANCOOL ONE [+]

A hátoldali lemez kialakítása 7 – legfeljebb 420 mm hosszú – bővítőkártya kényelmes elrendezését teszi lehetővé, de ezek mellett lehetőségünk van egy videokártya függőleges elhelyezésére is. A CPU-hűtő magasságát 175 milliméterben maximalizálták, míg a tápegység hosszának felső határa 224 mm. Ez utóbbi takarólemezére 2 darab 2,5 hüvelykes meghajtót, vagy szintén kettő 120 milliméteres ventilátort rögzíthetünk. A további két 2,5 hüvelykes adattároló az alaplaptálca hátoldalán, míg a 3,5-es HDD-k a tápegység előtt kaphatnak helyet. Természetesen a hűtési lehetőségek sem merülnek ki az említett ventilátorokban, 12 centis darabokból további három-három kerülhet az előlap mögé és a tetőlemez alá, hátra pedig még egy ugyanekkora légkavarót biggyeszthetünk. A vízhűtésben gondolkodók sem csalódhatnak, fentre és előre maximum 360, a hátoldalra pedig 120 milliméteres radiátoroknak van hely.

Lian Li LANCOOL ONE
Lian Li LANCOOL ONE [+]

A LANCOOL ONE vezérlőpaneljét a fejlesztés tetején helyezték el a tervezők, ide került a bekapcsológomb és a világítás kapcsolója, egy különálló 3,5 milliméteres hangcsatlakozó, két darab USB 3.0 Type A, valamint – ahogy már fent említettük – a Digital verzió esetében egyetlen USB 3.1 Type-C port.

Az alapmodell 100, míg a Digital 110 dollár körüli áron vásárolható meg, az esetleges itthoni forgalmazásról nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés