Játékosoknak hangoskodik a Logitech

Ismét a játékosok kegyeit keresi legújabb kiegészítőjével a Logitech: a vállalat bejelentette legújabb térhatású hangszórórendszerét, az öt hangszóróból és egy mélysugárzóból álló G51 Surround Sound Speaker System szettet, mely kifejezetten a játékosok igényei szerint lett kialakítva. Az októberben debütáló, modern formatervezésű 5.1-es hangszórókészlet a Logitech G-szériás játékkiegészítőinek első ilyen jellegű terméke lesz.

A G51 Surround Sound Speaker System az alapvetően PC-s felhasználásra kialakított hangrendszerek mezőnyében tekintélyt parancsoló teljesítménnyel bír; a szett névleges RMS teljesítménye 155 watt, ebből 20 wattot ad a négy szatellit, 19 wattot a center és 56 wattot a mélynyomó. A rendszer a Logitech szerint a 36 Hz és 20 kHz közti frekvenciatartományban képes megszólaltatni a hangot, a 13,3 centis mélytölcsért tartalmazó mélysugárzó keresztváltója 150 hertztől működik.

A hangszórórendszer vezérlése egy többfunkciós vezetékes kontrollerrel végezhető, ezen a fő hangerő mellett külön szabályozható a mély- és centersugárzó, bekapcsolható rajta a Matrix névre keresztelt, játékokhoz és zenehallgatáshoz két külön profilt kínáló 5.1-es felkeverés, valamint külön-külön elnémítható mikrofonbemenet és fejhallgató-kimenet is található rajta. A G51 Surround Sound Speaker System egyik, a hangzásvilág szempontjából legkevésbé fontos további érdekessége, hogy a tulajdonosok ízlésük szerint külön megvásárolható matricákkal szabhatják testre a szatellitek külsejét.

A Logitech G51 Surround Speaker System októberben kerülhet a boltokba Európában és az Egyesült Államokban egyaránt. Ára a tengerentúlon várhatóan 200 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés