Ismét egy vizes RTX-nek áll a világ

A Colorful iGame üdvöskéje visszafogott dizájnnal nyert belépést a folyadékhűtéses csúcs VGA-k szűkös pantheonjába.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán már adtunk hírt egy gyárilag vízhűtéssel szerelt Turing óriásról, ám az EVGA után most a Colorfulon van a sor; bemutatkozik a zárt rendszerű AIO-val érkező iGame GeForce RTX 2080 Ti Neptune, mely modell szintén 240 x 120 mm-es radiátort használ, de a csomaghoz tartozó dupla 120 mm-es ventilátorok már RGB LED-eket is kaptak. A pumpa/blokk rézből készült része közvetlenül érintkezik a GPU-val, míg a base-plate a memória chipekről szállítja el a hőt. A 16+3 fázisos VRM-nek saját alumínium bordázata van, ventilációjáról pedig egy blower típusú légkavaró gondoskodik.


[+]

A nyomtatott áramköri lapon a jobb vezetőkészség érdekében a komponensek kontaktfelületei ezüstözést kaptak, miközben a kártya három darab 8 tűs PCI Express tápcsatlakozón keresztül nyakalja be a napi üzemhez szükséges kakaót. Tripla helyett most "csak" dual BIOS-t kapunk, melyek közül az első referencia órajeleken (1545 MHz-es GPU Boost) hajtja a vezérlőt, míg a második a tuning BIOS, a maga 1740 MHz-es GPU Boost frekvenciájával és megemelt TDP keretével.


[+]

Az RTX Neptune hátulján három darab 1.4-es DisplayPort és egy HDMI 2.0-s aljzat pihen az USB-C VirtualLink port és a másodlagos BIOS-t inicializáló tuning gomb társaságában.


[+]

A várható díjszabásról még nem tudunk biztosat, de annyi szent, hogy nem két zsák köménymag áráról beszélünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés