Hirdetés

A játékosokat célozza az új iiyama monitor

Hirdetés

A iiyama hamarosan hivatalosan is bemutatja ProLite GB2488HSU jelzésű monitort, mely 24 hüvelykes kijelzőt használ, a natív felbontása pedig 1920x1080 pixel. A TN panelre épülő kijelző nem kínál majd túl jó betekintési szögeket, a LED-es háttérvilágítást viszont nem PWM-es vezérlésű, ami sokak számára előny. Az újdonság válaszideje ráadásul mindössze 1 ezredmásodperc lesz (szürkéből szürkébe váltás esetén), amit a 350 cd/m²-es fényerő, valamint a 5 000 000:1 dinamikus kontrasztarány egészít ki. A statikus kontrasztarány pontos értéke sajnos nem ismert.

A termékben 144 Hz-es frissítésre képes panel található, de a sztereó 3D-t már nem támogatja. Korábban ez logikus lett volna, de a technológia nem vált be, így a piac lassan kihátrál a támogatása mögül.


[+]

Az 5,5 kg-os, 568 x 230 x 443 mm kiterjedésű ProLite GB2488HSU rendelkezik HDMI, DVI és DisplayPort bemenettel, illetve egy 3 wattos összteljesítményű sztereó hangrendszerrel. Utóbbi 3,5 mm-es jack bemenetről is megszólaltatható.

A iiyama állítható magasságú, dönthető és forgatható kijelzőjének szállítása már megkezdődött, egyelőre azonban csak Japánban érhető el. A szigetországi árcédulát átszámolva a termék ára 360 dollár körül lesz majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés