Hibajavítások, Thunderbolt 3 támogatás, új profilok az NVIDIA GeForce driverben

Az NVIDIA már több mint egy hónapja nem adott ki új meghajtóprogramot, ám annál több "újdonság" kerülhetett bele a jelenlegi, WHQL aláírással rendelkező kiadásba. A GeForce 361.75 "Game Ready" driver első körben az új játékok támogatására helyezi a hangsúlyt, mint a Rise of the Tomb Raider és a még béta állapotú Tom Clancy's The Division. Új SLI profilokkal is szolgálnak az imént felsorolt címekhez, illetve a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain multiplayer változatához, továbbá frissítették a Sebastien Loeb Rally Evo, valamint a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege profilját is.


[+]

Újítás a GeForce GTX GPU-k úgymond külső fomában, Thunderbolt 3 porton keresztül megvalósított támogatása. Az egyelőre még csak béta állapotú funkció a GeForce GTX 750, 750 Ti, valamint 900 sorozatba tartozó, továbbá a Titan X VGA-k meghajtását engedélyezi a fenti kapcsolaton keresztül.

Több, adott operációs rendszerekhez köthető driveres hibajavítás is bekerült a jelenlegi csomagba. A Windows 10-et futtató notebookok immáron nem kékhaláloznak a Photoshop CC 2015, illetve nem fagynak ki az Illustrator CC 2015 indításakor sem. Javították a "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000007e)" hibaüzenettel járó, kékhalált előidéző hibát is, valamint most már elindul az NVIDIA Control Panel közvetlenül a telepítést követően is. A legfontosabb javítás, amelyben a Vistától a Windows 10-ig minden rendszer érintett, hogy SLI rendszereknél az órajelek terheletlen körülmények között most már visszállnak alapállapotba 144 hertzes kijelzőfrissítés mellett is. Ezenfelül számos apróbb dolgot orvosoltak a Windows Vista, 7, 8, 8.1 rendszerek kapcsán, amelyről az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció ad részletes felvilágosítást. Az új csomag – a megfelelő adatok megadása után – az NVIDIA szerveréről tölthető le.

Az új eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 8, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA most is külön meghajtóval oldja meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés