HD-felvevő és Blu-ray kombinációja a nappaliban

A hamarosan megjelenő új LG HR500 egészen egyedi koncepció, hiszen két darab DVB-T vevőegységgel rendelkezik. Ezek segítségével a felhasználó amellett nézheti az egyik digitális TV csatornát, miközben rögzít egy másik adást, sőt akár egyszerre két adóról származó műsort is fel lehet venni, mialatt éppen egy Blu-ray film lejátszása történik.

Hirdetés

A 85 órányi HD felbontású anyag tárolására alkalmas, 250 GB-os beépített merevlemeznek köszönhetően az élő digitális TV adás akár késleltetve is nézhető. A készülék  tartalmaz USB portot is, így külső merevlemez csatlakoztatásával igény szerint tovább bővíthető a tárkapacitás. További funkció, hogy a lejátszó képes kezelni az DivX HD és az MKV formátumú tartalmakat is.

LG HR500
LG HR500

A HR500 csatlakozási lehetőségei mind azt a célt szolgálják, hogy egyszerű legyen az otthoni hálózat számítógépein és a DLNA technológiára épülő tárolóeszközökön őrzött tartalom elérése. A Wi-Fi kapcsolat révén a HR500 közvetlenül eléri a YouTube videókat, sőt a BD Live támogatásával a készülék további filmes tartalmakhoz fér hozzá a neten, melyeket a beépített 1 GB-os memóriának köszönhetően külső USB-s adattároló nélkül megőrizhetők. Található rajta HDMI csatlakozó is, hiszen e nélkül ma már életképtelen lenne egy ilyen típusú termék. Az LG HR500 ajánlott fogyasztói ára 129 990 forint lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés