Befutott a hálózati kártyák új királya

A vezetékes hálózati kártyák piaca egyre kisebb, hiszen a legtöbb alaplap már rendelkezik minimum egy integrált megoldással, így a külön beszerezhető bővítőkártyák csak az extra szolgáltatásokkal versenyezhetnek. A Bigfoot Networks gyakorlatilag ezen az ösvényen halad, és a Killer széirába tartozó hálózati vezérlői a játékosokat próbálják megnyerni. A vállalat be is mutatta a legújabb versenyzőt, mely a Killer 2100 nevet viseli, és elsődlegesen az online játékokban előforduló lag mértékét próbálja minimálisra csökkenteni, ennek megfelelően az ellenfelek mozgása kevésbé fog akadozni.

Az új termék a hálózati forgalom vezérléséhez saját processzort használ, amely 400 MHz-es órajelen üzemel, a DDR2 szabványú fedélzeti memória a mérete pedig 128 MB. A Gigabites Ethernet porttal rendelkező rendszer az Advanced Game Detect funkciónak köszönhetően a játékok hálózati forgalmát kezeli elsődlegesen, így a legfontosabb információk érkeznek meg leghamarabb. A felhasználó a vezérlőszoftver segítségével tetszőlegesen menedzselheti a forgalmat, így a működés teljesen testreszabható. További funkció, hogy a termék a beszédforgalmat hardveresen gyorsítja, azaz sebességre vonatkozó büntetés nélkül lehet beszélgetni az aktuális csapattársakkal.

A PCI Express x1 portba helyezhető Killer 2100 a hamarosan megrendezésre kerülő Computexen is tiszteletét teszi, így mindenki láthatja a termék tényleges képességeit. A hálózati kártya ajánlott fogyasztói ára 130 dollár lesz, a forgalmazásért pedig többek közt a Leadtek, a TUL és a VisionTek felel majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés