A Battlefield V kiegészítőjére készül az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 417.22-es meghajtóban több van, mint amennyit a hivatalos dokumentáció elárul.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 417.22-es meghajtót, amely a Battlefield V Tides of War Chapter 1: Overture Update című kiegészítőhöz kínál frissített profilt, illetve a dokumentáció ugyan nem jegyzi külön, de a vállalattól megtudtuk, hogy a World of Warcraft: Battle for Azeroth DirectX 12-es módja, valamint a Just Cause 4 is kapott optimalizálást.

Hirdetés

Az eszközillesztő a fentiek mellett pár hibát korrigál, egyrészt megkapta a múlt pénteken megjelent, 417.21-es Hotfix eszközillesztő összes javítását, továbbá a BenQ ZOWIE XL2730 monitoron a kijelző nem sötétedik többet el, ha a felhasználó 144 Hz-es frissítést állít be, a GeForce RTX 2080 Ti VGA-n mostantól nem fog összeomlani a Hellblade: Senua's Sacrifice, illetve vezérlőpult jól fogja visszajelezni a videomemória tuningját. Mindezek mellett azt a hibát is megoldotta a cég, amely miatt a DisplayPort interfészre kötött, magas frissítési frekvencián működő megjelenítők grafikai hibák mellett tértek vissza alvó módból.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.18.0907-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés