Gears of Waros külső HDD-t hoz az Xbox One-hoz a Seagate

A vállalatnak annyira bejött a Game Drive sorozat, hogy már a játékokat is megéri specifikusan megcélozni.

A Seagate nagyjából egy éve jelentette be, hogy egy hivatalos, külső merevlemezt dobnak piacra az Xbox One konzolhoz. A Game Drive igazából nem sokkal több egy átlagos külső, USB 3.0-s interfészen csatlakozó merevlemeznél, csupán annyi extrát kínál, hogy a Seagate és a Microsoft garanciát vállal rá, hogy működik az Xbox One konzollal.


[+]

Ennyi elég is volt a sikerhez, ugyanis meglehetősen sok felhasználó csupán a fentiek miatt ezt a merevlemezt választotta a Microsoft konzoljához. Ez azt bizonyítja, hogy megéri kifejezetten konzolspecifikus HDD-t kiadni, és erre a Seagate idén még jobban rájátszik, ugyanis érkezik a legújabb 2 TB-os Game Drive, amely ugyanazt tudja, mint az elődje, de a külső borítása az érkező Gears of War 4 játékhoz kötődik.

A Gears of War 4-re vonatkozó marketing nem véletlen, ugyanis a Microsoft még idén kiad egy olyan limitált szériás Xbox One S csomagot, amely minden elemében vörös Gears of War dizájnt kap, és ehhez abszolút illeszkedik a Seagate új HDD-je. Nyilván a rajongók számára ezek a termékek sokat érnek, így a siker kvázi garantált.

A Seagate a szeptember közepén forgalomba kerülő, szintén limitált szériás újdonságért 100 dollárt kér majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés