Hirdetés

Újabb, helyenként világító házak az FSP-től

A CMT520 és 330 páros a LED-eket kedvelő játékosokat célozza, betekintést engedve a gép belsejébe.

Hirdetés

Két új számítógépházzal bővül az FSP termékpalettája: a CMT520 és CMT330 a kiadott közlemény szerint a játékosokat célozza, ami lefordítva az átlátszó panelek és a LED-es világítás felhasználását jelenti valamilyen formában. A cég persze továbbra sem a csúcskategóriában kíván indulni, amit jelez a 80 illetve 100 dolláros ár is.


[+]

A két új ház közül a nagyobbik, tehát a CMT520 fekete színben pompázik, két oldalán és elöl edzett üveg panelekkel burkolva. A gyárilag beépített 4 darab 12 cm-es ventilátor mindegyike RGB LED-ekkel rendelkezik, a világítást pedig a mellékelt vezérlővel vagy az alaplapi rendszerrel (Aura Sync, RGB Fusion és társaik) tudjuk szabályozni. A 495 x 215 x 510 mm-es méretű számítógépház E-ATX alaplapok fogadására is képes, bővítőkártyák számára pedig 8 hely áll rendelkezésre. A VGA maximális hossza 423 mm lehet, míg CPU hűtőből 163 mm magas torony építhető be.

A hűtés kapcsán az FSP külön hangsúlyozta, hogy a vízhűtésre is gondoltak, ennek megfelelően az előlap mögé és felülre is befér egy-egy 360 mm-es radiátor. Tárhelyből két 3,5”-es és négy 2,5”-es meghajtó építhető be, a csatlakozósor pedig két USB 3.0, két USB 2.0 konnektort és hangcsatlakozókat tartalmaz.


[+]

Az olcsóbb, 330-as számot viselő modell sok mindenben egyezik drágább testvérével: dimenziói, a beépíthető hűtés, a VGA és a hűtő maximális mérete, a kétkamrás belső kialakítás és a külső csatlakozóik mind-mind azonosak, alaplapból azonban ATX a legnagyobb, amit beszerelhetünk. Fontos változás, hogy itt a kétoldali edzett üveg helyett csak bal oldalra kapunk plexiüveg ablakot, az áttetsző előlap helyett pedig hagyományos fémpanelt látunk majd. A hívószó itt az 5,25”-es helyek megjelenése lesz, ebből ugyanis kettő áll rendelkezésre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés