Frissítést kapott a Razer vékony és könnyű Blade Stealth notebookja

Az új szín mellett a kijelzőből is friss opciót hoztak, ami jót tett a külső megjelenésnek is.

Hirdetés

2016-ban jelentette be a Blade Stealth vékony és könnyű notebookját a Razer, az idei E3-on viszont egy frissített változat elérhetőségét tették közzé. Alapjaiban véve az idei modell külső mérete és a megjelenése változatlan, egyedül a kijelző körüli részen érhető tetten a változás. Az első generációs modell ugyanis 12,5 hüvelykes panellel, 4K-s és 2560x1440 képpontos opciókban volt elérhető, a mostani viszont már 13,3 hüvelyes, 3200x1800 képpontos érintőpanelt kapott – ez jobban kitölti a fedelet, ezáltal a káva keskenyebb lett, ami a dizájnnak is jót tett. Az nagyobb méretű kijelző is IGZO technológiát használ természetesen, emellett 100% sRGB színtérlefedettséget és 400 cd/m² fénysűrűséget produkál.


[+]

Természetesen a továbbra is teljesen alumíniumházba épített hardver is megújult, Core i7-7500U CPU mellett legfeljebb 16 GB RAM és maximum 1 TB-os PCIe SSD kaphat helyet, az ismert RGB világítású billentyűzet pedig maradt a régi. A grafikus vezérlő szerepét természetesen továbbra is az IGP látja el, hiszen a gép vastagsága 13,1 milliméter, így komolyabb dedikált GPU beszerelésére nincs lehetőség. Amúgy a frissített masina tömege picit nőtt, 1,25 kilogrammról 1,33 kilogrammra, cserébe 9 órára javult az akkumulátoros üzemidő, ami a Razer Powerbankkal 15 órára növelhető.


[+]

A 13,3"-es kijelzővel szerelt Razer Blade Stealth már elérhető, méghozzá 1399 dolláros kezdőáron, és a szokásos fekete mellett később "fegyverszürke" színben is érkezik, aminek a fedeléről a zöld emblémát is száműzték, helyét pedig egy sokkal visszafogottabb fekete körvonalas logó foglalja el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés