Évbúcsúztató tuningversenyt hirdetett a Gigabyte

A Gigabyte bejelentette évbúcsúztató tuningversenyét, melyet a HWBOT közreműködésével rendeznek meg. A „Gigabyte Good Bye 2014 Challenge” január 4-ig tart, de a részvétel alapvető feltétele, hogy csak Gigabyte Z97-es sorozatba tartozó alaplappal lehet nevezni, illetve minden eredményről készített képet a hivatalos háttérképpel kell feltölteni.

Más szempontból a HWBOT általános szabályai érvényesek, illetve szabadon választható a hűtési megoldás is. A verseny három körre van osztva, amelyek egyszerre zajlanak, de nem azonos időben érnek véget.

Az első kör december 21-ig tart és az Intel XTU alkalmazásával kell a legtöbb pontot elérni. Fontos kikötés, hogy processzor órajelének 4497 és 4503 MHz között kell lennie. Az ettől eltérő órajelet a szabályzat nem fogadja el.

A második körben a CPU-Z-t kell letölteni, és lényegében a legmagasabb hitelesített órajel nyer. Itt a nevezést december 28-ig kell leadni.

A harmadik kör december 29-én kezdődik, amikor a Gigabyte elárulja, hogy hány pontot kell minimum elérni a Super Pi 32M tesztben, és ezt január 4-ig kell teljesíteni.

A nyeremények szempontjából minden kör nyertese kap egy-egy Gigabyte Z97X-SOC FORCE LN2 jelzésű alaplapot. Az összesítés szempontjából az első 1000, a második 600, míg a harmadik helyezett 400 dollárt kap. A verseny végén a vállalat kisorsol három darab Gigabyte X99M-Gaming 5 alaplapot, de a részvételhez mindhárom körre vonatkozóan le kell adni az érvényes nevezést. A sorsolás szempontjából a helyezés nem számít, ez csak a szerencsén fog múlni.

A verseny hivatalos weboldala az alábbi linken érhető el, ahol minden szükséges információt megtalálható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés