Lámpaként is bevethető projektor érkezik

A diszkrét kialakítású Epson LightScene EV-100 teljesen új irányt jelent a vállalat életében.

Hirdetés

Az Epson egy teljesen új útra lépett a frissen bemutatott LightScene EV-100 projektorával. A termék a vállalat szerint lámpaként és vetítőként is bevethető. Egészen pontosan azt mondják, hogy ideális megoldást jelent többek között a kiskereskedelmi bemutatótermek, a boltok kirakatai, a múzeumi kiállítások és a művészeti létesítmények számára, ahol a látványbeli rendezettség rendkívül fontos. Mindemellett információnyújtásra, videók és mozgó minták bemutatására, vagy akár képek kisebb objektumokra való leképezésére is használható.

Epson LightScene EV-100
Epson LightScene EV-100 [+]

A VXGA felbontású, lézer fényforrásra épülő modell maximális fényárama 2000 ANSI lumen. A készülék bármely szögből képes a vetítésre, mennyezetre szerelhető, padlóra állítható, illetve lámpasínre helyezhető, méghozzá anélkül, hogy a telepítéshez és beállításhoz szakértőre lenne szükség. Álló tájolású vetítésre is alkalmas, továbbá egyszerre több egység alkalmazásával az összetett képalkotást is megoldja az edge blending technológia segítségével.

Ilyen installációk létrehozására alkalmas az Epson LightScene EV-100
Ilyen installációk létrehozására alkalmas az Epson LightScene EV-100 [+]

A LightScene EV-100 projektor az Epson Projector Content Manager szoftverrel kerül forgalomba, amelynek használatával az alkalmazottak számítógép nélkül, távolról, SD-kártyáról egyszerűen tölthetnek be, illetve módosíthatnak egy vagy több lejátszási listát. A szoftverrel különböző rávetítési hatások, például szín- és alakszűrők is elérhetők, amelyekkel színezett és szabálytalan alakú képek hozhatók létre, valamint lehetőség van lejátszási listák, ütemezési és egyéni szűrők létrehozására, illetve szerkesztésére is. Az EV-100 állítólag jól bírja a port, és a cég 20 000 órás, öt éves garanciát biztosít hozzá.

Epson LightScene EV-100 hadsereg működés közben
Epson LightScene EV-100 hadsereg működés közben [+]

Az Epson A LightScene EV-100 júniustól lesz kapható, fekete és fehér színben, az ára azonban ismeretlen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés