Hirdetés

Elrajtolt a halk működésre optimalizált FSP Hydro G 80 Plus Gold tápcsalád

Hirdetés

Az FSP egy új, 80 Plus Gold tanúsítvánnyal rendelkező, 150 x 170 x 86 milliméteres méretekkel rendelkező, 650, 750 és 850 watt összteljesítményű tápokból álló családot mutatott be Hydro G névvel, ahol a minőségi felépítés mellett a minél halkabb működésre törekedtek. Ennek megvalósítása érdekében a külső és belső kialakítás során egyaránt figyeltek arra, hogy a légáramlás optimális legyen, illetve hűvös levegő utánpótlását egy halk, 135 milliméter átmérőjű folyadékcsapágyas ventilátorral oldották meg. Ez utóbbi 30%-os terhelés alatt inaktív, így zajt sem generál, de ha egyszer elindult, akkor a terhelésnek 20% alá kell csökkennie, hogy újból megálljanak a lapátok.


[+]

Természetesen az említett 80 Plus arany fokozatú hatásfok is segít a hőmérséklet alacsonyan tartásában, illetve az FSP a nyomtatott áramkör alját úgy alakította ki, hogy a hőt átadja a tápegység burkolatának is, ami így még tovább csökkenti a komponensek hőmérsékletét. A vállalat a belsővel kapcsolatban tartós, szerverszintű felépítést ígér dupla EMI-szűrővel, DC-DC átalakítással, külön nyomtatott áramköri lapra helyezett készenléti áramkörrel, és teljesen modulárisan kialakított kábelezéssel.


[+]

Még egy apró extra is jutott a dobozba: a táp oldalán található matricából pirosat és zöldet is mellékelnek, így a táp külső megjelenését a gépben található VGA GPU-gyártójának színvilágához tudják igazítani a gamer/modder lelkű vásárlók.


[+]

Ami az árat illeti, a vállalat erről hivatalos információval nem szolgált, ugyanis a Hydro G a harmadik negyedévbe kerül a boltokba, így addig még van idő. A KitGuru viszont úgy értesült, hogy a 650 wattos modellért 89, a 750-esért 99, a 850 wattosért pedig 109 angol fontot kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés