Hirdetés

Elegánsan méretes a Corsair Obsidian 750D

Hirdetés

A Corsair a számítógépházak piacát nem sok házzal támadja, de a termékskáláról elmondható, hogy jól átgondolt a pozicionálás. A vállalatot a játékosok érdeklik, és gyakorlatilag minden házuk tervezésénél csak a speciális igényeket veszik számításba. Az Obsidian sorozat ezt a tervezési filozófiát hűen tükrözi, és az újonnan bejelentett, 750D jelzéssel ellátott termék sem lóg ki a sorból.


[+]

A torony rendkívül tágas belsőt kínál, aminek köszönhetően ATX, microATX, Extended ATX, HPTX és XL-ATX méretű alaplapokat fogad, emellett összesen három darab 5,25 és hat 3,5 hüvelykes meghajtó szerelhető bele. A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak, illetve fontos szempont, hogy két keret felel az adattárolók tárolásáért, melyek egyenként eltávolíthatók, vagy akár átszerelhetők az 5,25 colos fiókok alá. A gyártó a 2,5 colos meghajtókról sem feledkezett meg, ezek ugyanis az alaplaptálca mögé rögzíthetők.

Az 546 mm magas, 235 mm széles és 560 mm mély házban a légáramlatok kialakításáért két darab 12 cm-es előlapi és egy 14 cm-es hátlapi ventilátor felel, ám igény esetén további két 14 cm-es vagy három darab 12 cm-es légkavaró elhelyezésére van lehetőség a ház tetején, illetve még két 12 cm-es szélgép helyezhető alulra. A 9,5 kg-os, fekete színű termék I/O panelje az előlapon foglal helyet és – a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül – két-két darab 2.0-s és 3.0-s USB csatlakozóval szolgál. Természetesen a processzorhűtő egyszerűbb cseréjét biztosító rés most sem hiányzik, illetve kábelek is ízlésesen elvezethetők az erre kialakított nyílásokon keresztül, emellett a vízhűtőben gondolkodó felhasználók is megtalálják majd a számításaikat.


[+]

Az Obsidian 750D természetesen segédeszköz nélküli szerelhetőséget biztosít, és az oldallapja sem nélkülözi a plexiablakot. A Corsair hamarosan megkezdi a 160 dolláros ajánlott fogyasztói árral rendelkező termék szállítását.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés