Egy rakás GTX 1080 Ti-t készít az MSI

Már legalább hatféle változatról tudunk, de ebből csak a Gaming X adatai ismertek biztosan.

Hirdetés

Az egyedi GTX 1080 Ti kártyák még nem rajtoltak el, de úgy tűnik, az MSI-nél semmit sem bíznak a véletlenre, mivel csak eddig hat különböző változatra derült fény. Ezek között van a Founder's Editionhöz képest enyhén módosított, blower hűtős Aero, fekete-fehér dizájnos, TorX ventilátorokkal szerelt Armor, Twin Forzr VI hűtővel ellátott Gaming és ennek jobban tuningolt Gaming X kiadása, illetve a Corsairrel közösen épített, hibrid hűtős Sea Hawk, valamint az EKWB vizesblokkjával szerelt Sea Hawk EK modell is.


[+]

A korábbi kártyák mintájára lehetne tippelgetni, hogy melyik változat mennyire lesz moddolt a Founder's Editionhöz képest, és mekkora tuningra lehet számítani, de egyelőre csak a Gaming X változatban lehetünk biztosak, mivel csak ezzel kapcsolatosan adtak kézzelfogható információt.


(forrás: VideoCardz.com) [+]

Ebből az derül ki, hogy az említett, Twin Frozr VI hűtés alatt 8+2 fázisú tápellátás lakik, illetve két 8 tűs extra tápcsatlakozót kap. A gyártó jó szokásához híven most is három profilt kínál: OC módban a mag/boost/memória frekvencia hármasa 1569/1683/11 124 MHz lesz, a Gaming mód ennél alacsonyabb, 1544/1657/11016 MHz-es értékekkel operál, míg a Silent opció 1480/1582/11 000 MHz-es referencia beállítást jelent.


(forrás: VideoCardz.com) [+]

Sajnos az árakról továbbra sincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés